Trending Products

Featured

Best Sellers

Special products

  • Za naročila materiala s težo do 5 kg je cena dostave 3,00€ + DDV. Za teže paketov nad 5 kg zaračunavamo poštnino po ceniku Pošte Slovenije s 20% popustom. Za naročila vrednosti do 20€ kupec krije stroške plačila preko položnice.

    Dostavo izvaja naš pogodbeni partner. Dostava se izvaja do vrat objekta. Cene so veljavne na ozemlju Slovenije. V primeru poškodovanega paketa oz. pošiljke je potrebno o tem takoj obvestiti prevoznika, pri katerem se reklamira pošiljka.Cenik dostav Pošte Slovenije je dostopen na spletni strani http://www.posta.si. Material lahko prevzamete tudi na lokaciji našega skladišča.

  • Naročila tudi po telefonu

    Naročila lahko oddate po telefonu, po elektronski pošti ali pa preko kontaktnega obrazca na naši internet strani. Za naročila oddana do 11 ure, običajno pakete oddamo še isti dan.

Možnosti plačil

Ponujamo več možnih načinov plačil: po predračunu- bančno nakazilo (dodatno 1,5% popusta), ob prevzemu, Paypal, plačila s karticami. Če želite, vam za večje nakupe pripravimo tudi predračun s posebnimi cenami.

Aktualni ceniki

Objavljene cene na naši web strani se lahko spremenijo brez predhodnega opozorila.

Z izpolnitvijo zahtevka za pošiljanje cenika, soglašate, da lahko vaše kontakte uporabimo za informiranje o cenah in posebnih akcijskih ponudbah.

Follow us on Facebook